BLARICUM - Op zondagmiddag 27 maart geeft Petra Berger een LENTECONCERT in “Het Theater Blaricum”. Ze wordt begeleid door pianist Edwin Schimscheimer.

De veelzijdige zangeres bezoekt het onlangs feestelijke geopende theater met een muzikaal gevarieerd programma. In een intieme setting brengt ze samen met pianist Edwin Schimscheimer bekende stukken uit diverse genres. Van Streisand-hits en Italiaanse filmmuziek tot kleinkunst en licht klassiek. Soms klein en ontroerend, dan weer uitbundig en luchtig.
Het ultieme doel van deze middag is om de zon uitbundig te laten schijnen in de zaal en om met elkaar te vieren dat er na een lange winterslaap eindelijk weer ruimte is om elkaar te ontmoeten.

Ooit begonnen in de popmuziek maakte Petra Berger in de jaren negentig een overstap naar musicals om vervolgens in 2001 een internationale solocarrière te starten. Ze combineert klassieke muziek met pop en haar cd’s werden bekroond met goud en platina. Sinds 2004

bespeelt ze jaarlijks de Nederlandse theaters met haar eigen band.
Edwin Schimscheimer is een muzikale duizendpoot en succesvol als pianist, gitarist, zanger, componist en tekstschrijver. Hij begeleidt Petra Berger op de vleugel en gitaar en zingt daarnaast ook een aantal bekende Nederlandstalige stukken en nummers van zijn eigen singer-songwriteralbums.

Concert: “Let the Sunshine in” Lenteconcert
Datum: 27 maart 2022
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Het Theater Blaricum
Informatie en tickets:

LET THE SUNSHINE IN! | Het Theater
website: www.petraberger.nl
contact: info@petraberger.nl
telefoon: 0611 518383 – Bureau Petra Berger