Op 11 juli komen Anne en Barbara Schriek samen voor een prachtige ceremonie met natuurlijke magie, Sjamanisme en plantmedicijnen. Met het thema Tree of Life gaan we op zoek naar de Groei in onszelf.

Tijdens deze ceremonie nemen we je mee op reis naar het diepst van je ziel. De cacao zal je hart openstellen en de (low dose) truffels helpen je verbinding te leggen met de verschillende dimensies.

We doen dit op een prachtige locatie in Hilversum waar we later meer over zullen vertellen. Het is een yogastudio (niet die van Barbara) waar we genoeg ruimte hebben om ons vrij te bewegen en ons aan de richtlijnen van het RIVM kunnen houden.

De prijs is € 79, inclusief de cacao, truffels en wat te eten achteraf.

Tijd: 14.00-21.00 uur
Zorg dat je op tijd bent, want om 14 uur zullen we echt gaan starten.

Cacao
Cacao is een heilige drank en wordt gebruikt als plantmedicijn. Cacao helpt ons om de reis naar binnen te maken, ons te connecten met ons hart en cultiveert zelfliefde. Zo kun je inzicht krijgen in jezelf. Barbara laat je jezelf openstellen door haar pure liefdevolle energie, passie en enthousiasme.

Truffels
Truffels groeien als knolletjes ondergronds. Het zijn deze stoffen die een complexe chemische reactie in het brein en zenuwstelsel triggeren, waardoor onze waarneming van de realiteit verandert. Met hulp van zogenaamde MAO enzymen wordt in een tijdsbestek van ongeveer 6 tot 8 uur alle psilocine in het lichaam weer afgebroken, waarna er niets van terug te zien is. VUURVROUW (Anne) staat voor het verweven van psychologie, wetenschap, spiritualiteit én plezier in haar ceremonies. Een integratieve truffelceremonie bij VUURVROUW is daardoor zowel plezierig, therapeutisch als heilig.

Kijk voor meer informatie op www.behappyandhealthy.nl