Eindelijk het product dat elke vrouw wenst: de Arosha pressopant is een comfortabele legging die helpt om het lichaamssilhouet moeiteloos te verbeteren. De legging van Arosha is een noviteit die mode en technologie combineert door het gebruik van het speciale Dermofibra® garen: het vermindert omvang op de taille, heupen en dijen.

Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect.

Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vetdikte is mogelijk. Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven. Goedgekeurd door het Italiaanse Ministerie van Gezondheid.

Arosha Afslanklegging en Drain Gel 200ML


Ook verkrijgbaar in een Body
Arosha Giftbox Bodyslim & Lipolytic Creme

Een fantastische set die zorgt voor een mooi silhouet. De crème helpt vet te verbranden en stimuleert de microcirculatie, wat zorgt voor een mooiere huid die beter aanvoelt. Voor een prachtige taille, buik en billen.

De body is gemaakt van Dermofibra®. Dermofibra® is een polyester garen dat door middel van nanotechnologie is verbonden met organische kristallen. De warmte die ons lichaam afgeeft wordt door deze organische kristallen weerspiegeld en omgezet in hoge niveaus van licht die de subcutane lagen in de huid binnendringen. De body kan dus het bio-infrarood reproduceren. Het lichaam absorbeert het bio-infrarood heel gemakkelijk en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan het welzijn. Het genereert een warmte die het lichaam ontspant, het verbetert de microcirculatie en het metabolisme , vermindert cellulite en draagt bij aan een slanker silhouet.

Maak eens een afspraak voor een advies welke behandeling jij nodig hebt. Wil je advies over gezonde voeding of wil je afslanken dan kan dat ook bij Take2hilversum. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Maak een afspraak op https://www.treatwell.nl/salon/take2-food-body-soul